StrongBox –

A fiókvasalat

2012 év végén a cseh, lengyel és szlovák piaci indulással egy időben a magyar piacon is elindították az új fejlesztésű, sok tekintetben a Blum fiókrendszerekhez hasonlító StrongBox önbehúzós, fékes dupla falú fiókoldal család forgalmazását, melyet bő egy év fejlesztés előzött meg. A cél a megfelelő minőség, működés és esztétikum mellett egy kedvező, mindenki által elérhető árú termékcsalád kialakítása volt.

A fejlesztés olyan jól sikerült, hogy az első szériát a nagyobb piacok szinte azonnal felszívták, így a magyarországi megismertetés lassabban indult. Mára itthon is az egyik legismertebb és leg elismertebb fiókcsalád lett, amit az eladott mennyiségek és a vevők nagy száma is igazol. A felhasználók körében megtalálhatók a legnagyobb magyar bútorgyártó cégek, akik jóformán csak a külfőldi - főleg német - piacra dolgoznak, illetve a viszonteladókon keresztül a kis asztalosok is.

A termék a jó árát a gyártott és eladott mennyiségnek, valamint a távolkeleti gyártásna köszönheti. Ennek és a kialakult hiedelmeknek mond ellent, hogy az általunk eladott ezres nagyságrendű mennyiség után tényleges minőségi reklamáció nem volt, maximum méreteltérés vagy szállítási sérülés.


...és akkor a termékről:
Igen nagy méretválasztékban kapható. 270 mm-től 550 mm-es hosszig, 86, 140 és 204 mm-es magasságban. M a fehér színt tartjuk, de a természetesen a katalógusban megtalálható szürke színben is elérhető 3 munkanap alatt. Az egyes garnitúrák esztétikusan egybe vannak csomagolva. A magasabb kivitelekhez így a sinek, oldalak, fém előlaprögzítők és takarók mellett a nagyobb hátfalrögzítő és a magasító korlát is megtalálhatóak a dobozban. Hivatalosan 35 kg-os teherbírású, de a tesztelés során jóval nagyobb súlynál is stabilan működött. Ennek igazolására 60000 ciklus (nyitás - zárás) működési garancia van a termékre.

A fiók 16mm-es fenéklaphoz éshátlaphoz van kialakítva, de sokan használják falcolt 18-as lappal. Természetesen a frontelem a fém előlaprögzítők segítségével 3D-ben állítható.

A fiókcsaládban fellelhetőek még a belső fiókokhoz (kamraszekrény) elengedhetetlen frontprofilok, belső fogantyúk, továbbá a fiókok megosztásához szükséges dupla és szimpla oldalmagasító lapok, kereszt irányú osztók, osztó pálcák és ezek kiegészítői.


"StrongBox"



"Strongmax

Megnyitottuk StrongMax webáruházunkat

StrongBox termékeinket megvásárolhatja webáruházunkon keresztül is.

crossmenu