Íves élzárás –

Áprilistól a Regispan-nál

A kis asztalosok - idő vagy eszköz hiányában - gyakran fordulnak hozzánk azzal a kéréssel, hogy a lapszabászat és a levágott darabok élzárása mellett végezzünk el nekik további kisebb munkálatokat.
Az egyik ilyen az íves élzárás, melyet eddig a szokásos egyszerű módszerek egyikével - pálmatex-szel és gumikalapáccsal való felkocogtatással vagy előre ragasztózott élzárót hőlégfúvó segítségével - oldottunk meg.


Felismerve ezen szolgáltatás fontosságát, hadrendbe állítottunk egy új olasz VITAP SMART 3 típusú élzáró gépet, mely képes konvex és konkáv ívek, illetve egyenes élek lezárására 4mm vastagságig, 6 cm szélességig és akár egész táblás nagyságig. Az éleket, sarkokat a gép természetesen le is tudja marni, így utólagos csiszolgatásokra, vésővel való tisztázásokra nincs szükség.
Ezzel az olcsó megoldással sok értékes percet tudunk megtakarítani partnereinknek, akik az időt újabb munkálatokra, felmérésekre, árajánlatok készítésére fordíthatják.


Minden bútorlap élzárásához kiváló minőségű, közvetlenül a gyártóktól beszerzett ABS alapanyagú színazonos termékeket használunk. Az élzárók típustól függöen lehetnek 0,4; 0,5; 1; 1,3; 1,8 és 2 mm vastagságúak amiket 21 mm-től a duplungoláshoz is használható 42 mm szélességig tartunk raktáron.
Az élzárás kérhető fényes, króm vagy alumínium, esetleg a legújabb 3D-s anyagokkal is. Szükég esetén - az előre nem látható, a beszereléskor felmerülő problémák helyi megoldására - a munkálathoz felhasznált anyagot ragasztózni is tudjuk.


Reméljük az új szolgáltásunkkal meg lesznek elégeve és így még egy gondot le tudunk venni a vállukról.

crossmenu