Pfleiderer –

Munkalapok raktárról

Közel egy éve kezdtük el a Pfleiderer munkalapok forgalmazását, melyet mára a minősége, ára és a könnyű elérhetősége miatt megkedveltek az asztalosaink. Az igény növekedését folyamatosan igyekeztük követni megfelelő készletekkel, mennyiségekkel. Mára ott tartunk, hogy újabb állványrendszert kellett beállítanunk, iletve egyre több szín esetében tudunk raktárról adni 28 és 38 mm vastag 600 mm széles munkalapot és 800 mm-es, mindkét oldalon kerekített asztallapot is. A különböző méretek mellett egyes típusokat (fehér, travertin) fényes és matt (prégelt) felülettel is áruljuk, illetve minden munkalaphoz - élzáráshoz, befűzhető vízzáróhoz - színazonos dekorcsíkot is tartunk. (Dekortáblát egyenlőre csak rendelésre hozunk.)


A sikerünk egyik legfontosabb tényezője a termék minősége. Küllemre ebből az orrész kerekítése, a sima, egyenletes felület és a vízorr kiaakítása enged következtetni. Fontos azonban tudni, hogy maga a laminátum minden esetben magas karc, kopás és hőálló tulajdonsággal rendelkező HPL lemez.
A minőségre talán valamiféle garancia lehet maga a német precizitás és talán az a tény is, hogy a cégcsoporthoz tartozik többek között három ismertebb márka, a Duropal, a Thermopal és a Wodego is.


Ilyen háttér mellett felmerül a kérdés, miért nem ismerik a márkát, miért nem jött eddig magyarországra bútorlap és egyéb más termékkör? A válasz valószínűleg a gyártási kapacitásban rejlik, melyet a közelmúltban jelentősen megnöveltek. Nálunk egyébként nem ismeretlenek az egyéb laplemez termékeik. A hátfallemezeinket (HDF) a kezdetek óta tőlük vásároljuk, illetve nagyobb tételben eddig is adtunk el - főként külföldre - Pfeiderer bútorlapot. Az újdonság most csak annyi, hogy a megnövekedett raktárkapacitásunknak köszönhetően megfelelő körülmények között, szelektíven, színenként külön-külön polcon tudjuk tárolni a bútorlapokat.
Az első mennyiségek - kb. 10 új, modern szín - szeptember elején érkeznek. Ezzel együtt 3 színnel bővül a HDF kínálatunk is, így már több, mint 20 féle hátfal lemez közül tudnak választani partnereink.

crossmenu