BLANCO mosogató –

A konyha ékköve

A BLANCO által szabadalmaztatott SILGRANIT technológiával készült mosogatótálcák 80% természetes gránit őrleményből készülnek, ezáltal időtálló és kiváló minőségű termékekkel tehetjük a konyhában töltött időt még kényelmesebbé. A gránit mosogatók melletti legfőbb érvünk, hogy az alapanyagként felhasznált kőzet a gyémánt után az egyik legkeményebb anyag a világon. A BLANCO gránit mosogatói egyetlen anyagból vannak kiöntve, teljes keresztmetszetükben antibakteriálisak, a felületükön színeltérés nem fordul elő, egész élettartamuk alatt megtartják az eredeti szinüket, még a közvetlen napfény sem okoz bennük semmilyen elváltozást. A természetes kő hatású felületet ellenáll a konyhai eszközök által okozott karcolásoknak, ütésnek. Tisztítása kifejezetten egyszerű, csak egy nedves dörzsi szivaccsal törölje át a felületet.

A BLANCO rozsdamentes acélból készült mosogatóira jellemző a maximalizált helykihasználás és a praktikus elrendezés, ezáltal minőségi és esztétikus termékek kerülnek a konyha középpontjába.

A családi vállalkozásként induló multinacionális vállalat valóban „mosogató-specialista", mely az elmúlt években új fejezetet nyitott a konyhai mosogatók fejlesztésében. Mosogatóikat és csaptelepeiket kitűnő megmunkálás, első osztályú anyagok és egyedülálló design jellemzi. A kiváló, rozsdamentes acélból, SILGRANIT-ból vagy kerámiából készülő mosogatókat és csaptelepeket legszigorúbb német minőségi előírásoknak megfelelően rendszeresen, független laboratóriumokban ellenőrzik.
A több mint 200 féle BLANCO mosogató modell és a hozzá színben és stílusban is tökéletesen illeszkedő csaptelepek méltán válnak a konyha központi elemévé.

A mosogatók és csaptelepek mellett a BLANCO számtalan megoldást kínál a tárolás, valamint a szelektív hulladékgyűjtés területén is. Szinte minden elképzelhető méretű és formájú szekrénybe található megfelelő megoldás, de a szelektív vagy önálló hulladékgyűjtők beszerelhetők kihúzható fiókba vagy akár ajtófrontra is.

Az általunk forgalmazott BLANCO mosogatókat és csaptelepeket megtekintheti mosogató webáruházunkban.

crossmenu