Regispan szakmai hét –

Beharangozó

Május közepére egy újszerű szakmai rendezvényt szervezünk. Egyedisége leginkább abban rejlik, hogy egy héten keresztül számos újdonság és helyi szinten kiemelkedő számú szakmai előadás várja az érdeklődőket.

Kicsit elgondolkoztam azon, hogy mihez is hasonlíthatnám ezt a rendezvényt. A szakmában eltöltött közel 20 év emlékei között kutatva nosztalgiával emlékszem vissza a soproni Ligno Novum kiállításokra, melyhez hasonló azóta sem volt. Szép emlékeim vannak a bútorvasalat nagykereskedők és a faipari gépesek házi vásárairól, de még a versenytársak szakmai napjairól is. Mi mégis valami mást szeretnénk csinálni. Valami lokális, hiánypótló rendezvényt, ahol az asztalosok, helyi lapszabászatok, lakberendezők, designerek, tervezők és akár a helyi lakosság is megtalálja, amit egy ilyen helyen keres: Szakmai újdonságokat, új megoldásokat, új dekorokat, színeket, anyagokat, felületeket és nem utolsó sorban, kiváló lehetőséget a kapcsolatok építésére.

Maga az ötlet onnan ered, hogy irodáink és bemutatótermünk egy évvel ezelőtt új épületbe költözött és szerettünk volna ezt a számunkra jelentős mérföldkövet a partnereinkkel közösen megünnepelni. Az ötletet azóta tovább szövögettük és beszállítóink pozitív visszajelzései alapján a szakmai nap végül egy hetesre duzzadt.

A rendezvényen a külföldi és magyar beszállító partnereink másfél – két órás előadásokon mutatják be az új fejlesztéseiket, a legújabb termékeiket, kollekciójukat. Közben elhangzanak szakmai fogások, trendi megoldások, ötletek, lehetőségek.

A rendezvény ideje alatt a beszállítóink jóvoltából a látogató partnereknek kiemelkedő kedvezményeket, ingyenes színmintákat, katalógusokat, mintákat adunk, valamint lehetőséget biztosítunk az újdonságok kipróbálására.

Vendégeinket 10 óráig svédasztalos reggelivel fogadjuk.

Regispan szakmai hét

2019.05.13. - 05.17. (Hétfő - Péntek)

minden nap 8:00-tól

Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

Üdvözlettel:
Varga Zsolt
Kereskedelmi vezető

crossmenu