Regispan szakmai hét –

Beharangozó

Kicsit elgondolkoztam azon, hogy mihez is hasonlíthatnám ezt a rendezvényt. A szakmában eltöltött közel 20 év emlékei között kutatva nosztalgiával emlékszem vissza a soproni Ligno Novum kiállításokra, melyhez hasonló azóta sem volt. Szép emlékeim vannak a bútorvasalat nagykereskedők és a faipari gépesek házi vásárairól, de még a versenytársak szakmai napjairól is. Mi mégis valami mást szeretnénk csinálni. Valami lokális, hiánypótló rendezvényt, ahol az asztalosok, helyi lapszabászatok, lakberendezők, designerek, tervezők és akár a helyi lakosság is megtalálja, amit egy ilyen helyen keres: Szakmai újdonságokat, új megoldásokat, új dekorokat, színeket, anyagokat, felületeket és nem utolsó sorban, kiváló lehetőséget a kapcsolatok építésére.

Maga az ötlet onnan ered, hogy irodáink és bemutatótermünk egy évvel ezelőtt új épületbe költözött és szerettünk volna ezt a számunkra jelentős mérföldkövet a partnereinkkel közösen megünnepelni. Az ötletet azóta tovább szövögettük és beszállítóink pozitív visszajelzései alapján a szakmai nap végül egy hetesre duzzadt.

A rendezvényen a külföldi és magyar beszállító partnereink másfél – két órás előadásokon mutatják be az új fejlesztéseiket, a legújabb termékeiket, kollekciójukat. Közben elhangzanak szakmai fogások, trendi megoldások, ötletek, lehetőségek.

A rendezvény ideje alatt a beszállítóink jóvoltából a látogató partnereknek kiemelkedő kedvezményeket, ingyenes színmintákat, katalógusokat, mintákat adunk, valamint lehetőséget biztosítunk az újdonságok kipróbálására.

Vendégeinket 10 óráig svédasztalos reggelivel fogadjuk.

Regispan szakmai hét

2019.05.13. - 05.17. (Hétfő - Péntek)

minden nap 8:00-tól

Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

Üdvözlettel:
Varga Zsolt
Kereskedelmi vezető

Kiemelt márkák:

PROGRAMAJÁNLÓ

crossmenu